A II. Hantos Máté Emléktorna - 2011. április 16.

 

  Első lap Következő lap   1-56 (of 97 found)
 
Tovább

2011. április 16-án másodszor került megrendezésre iskolánk volt tanulója, Hantos Máté emlékére rendezett labdarúgótorna.

Ebben az esztendőben minden korábban végzett évfolyam nevezett. Rajtuk kívül egy tanárcsapat és egy budakalászi vendégcsapat is játszott, akikkel Máté péntek esténként rendszeresen focizott.
A 18 csapat hat csoportban játszotta a selejtezőket. A csoportelsőkből újra két csoportot sorsoltak, és ezek győztesei mérkőztek meg az első helyért, a csoportok második helyezettjei pedig a bronzéremért.
A hihetetlenül izgalmas döntőben a 2002-ben végzett évfolyam és a 2009-ben végzett évfolyam 4:4-re végzett a rendes játékidőben. A kupát és az aranyérmet büntetőrúgásokkal a 2002-ben végzett évfolyam szerezte meg. A sorsdöntő büntetőt az „öregek” kapusa, Mandula lőtte be. A harmadik hely a második (1995-ben végzett) évfolyamé lett, akik a bronzmeccsen a legelső (1994-ben végzett) évfolyam csapatát győzték le!
Mitcsenkov Andrásné és Mitcsenkov András tavalyi kezdeményezése az idén érett be igazán. A nevező csapatok, az őket kísérő szurkolók és az előkészületekben részt vevő diákok, felnőttek olyan nagyszabású és emelkedett légkörű rendezvényt hoztak létre, mely mindenképpen folytatást érdemel. A csapatok is így búcsúztak:

„Jövőre jövünk!”
 

Várunk benneteket!


AKG