Szubjektív

Tartalom

12. szám 1997. december 18. - 1998 január

Muzika-lista

Muzika-lista

Hali!

Egész jól sikerült a december 12-i buli, bár kissé kevesen jöttek el. A hangulat jó volt, és a visszajelzések is. Ahhoz képest, hogy AKG-s könnyű(?)zenei rendezvény volt, nem is volt sok botrány, mondhatni egy sem. Bár a fekete kiskutya, aki tiszteletét tette a tanáriban, elég nagy felfordulást okozott. Az külön jólesett, hogy az emberek többsége tényleg elment 23 órakor, és sokan maradtak segíteni az elpakolásnál. Nekik innen is küldök egy nagy thanx-et. THANX.

Más téma. December 6-án itt volt Budapesten Jaydee. Ha valaki ismeri a Plastic Dreams című zenét, az tudja, kiről van szó, mivel ő az előadója. Egyébként ez egy 1995-ös anyag, de most kiadták az 1997-es remixét. De a lényeg, hogy Mikulás napján fellépett ez a bizonyos Jaydee a Shakal clubban, ami ugyan nem rég nyílt, de már 2 hírességet is elhozott kis városunkba. A múltkor Moby volt itt, aki egy 2 órás műsort adott le. Sajnos még nem voltam a Shakalban, de biztos vagyok benne, hogy érdemes lenézni oda, bármelyik szombaton. A cím: Budapest V., Apáczai Csere János u. 13.

Most, hogy itt vannak az ünnepek, rendesen el leszünk látva partykkal. A karácsonyi dömping alatt, ami 25-én és 26-án este lesz, szinte minden nagy clubban lesz X-mas party, de a legeslegjobb a Siófoki Flörtben lesz, ahol 25-én este Tommyboy és Budai lesz a 2 dj. Ez tűnik a legjobb választásnak erre az estére. Azt hiszem szilveszterig alhatsz, ha ezt a partyt végigtáncolod. Lesz Anima Sound System is az Almássy téren jövő, vagy az azutáni héten szombaton (Hutiray Péter tudja pontosan, nála lehet érdeklődni). A következő Muzika-lista már csak 1998-ban fog megjelenni, úgyhogy mindenki legyen jó, és akkor sok ajándékot hoz neki a Yézuska, és mindenkinek B.Ú.É.K.!

Na Hali! :-)

csab-sz