Floorball kerületi bajnokság - első helyezés

Február 21-én került megrendezésre a IV. korcsoportos floorball kerületi bajnokság első fordulója, a Dr. Szent-Györgyi Általános Iskolában, amelyen a III. kerület négy iskolája vett részt. A hetedik, nyolcadik évfolyamos tanulókból verbuválódott csapatok mérkőzéseinek a tétje a döntőbe jutás volt. Az AKG floorball válogatottját a hetedik évfolyam tehetséges jégkorongosaiból és a floorball szakkör lelkes résztvevőiből állítottuk össze.

A versenyen nagyobbnak és erősebbnek tűnő, főleg nyolcadikosokból álló iskolai csapatokkal játszottunk, de meglepetésre a három mérkőzésből kettőn viszonylag nagyarányú győzelmet arattunk. A harmadik meccs rendkívül szorosan alakult, többször vezetett az ellenfél csapata, de végül a döntő gólt a kiélezett helyzetben is a higgadtan és dinamikusan játszó AKG-s csapatnak sikerült belőni, amely automatikus továbbjutást eredményezett a kerületi döntőre.

A mindent eldöntő mérkőzést két héttel később játszottuk a Szent-Györgyi iskola csapatával, ugyanazon a pályán. Az ellenfél jól összeszokott játéka és a kapus bravúros teljesítménye megnehezítette a dolgunkat. A második félidőre viszont az offenzív taktikával játszó válogatottunk felőrölte a hazai csapat védelmét. Ügyes önálló akciókkal és összehangolt csapatmunkával 6-2 arányban legyőztük az ellenfelet és megszereztük a bajnoki címet.

Németh Ádám, Daghistani Kerim, Erdélyi-Nagy Dániel, Kővári Dániel, Karvalits Tamás, Simon Benedek, Mille Marci, Takács Péter (a képről hiányzik Seres Brúnó)