Szubjektív

Tartalom

25. szám 1999. december

Notting Hill- Sztárom a párom

Sztárom a páromMegtörténik a szürreális, de jó találkozás két olyan ember közt, akiknek nagyon kevés esélyük volt erre. Első pillanatban egymásba szeretnek, még a fiú kis könyvesboltjában.

A sztár, Anna Scott (Julia Roberts) a filmje miatt van Londonban. Találkozik az angol fiúval és meghívja a Ritzbe, hogy kettesben legyenek, de csak A lovak és kutyák riportereként sikerül bejutnia William Tachernek (Hugh Grant). Elhívja egy furcsa lány születésnapjára, nevezetesen a húgáéra. Ott még a sztár is ringbe szállhat a legbalekabbnak járó utolsó sütiért. Állítása szerint 19 éves kora óta éhezik.

Sztárom a páromMeg kell említeni egy olyan embert, aki nélkül mindez nem jöhetett volna létre: SPIKE. Aranyos fiatalember, csak éppen nem néz ki épeszűnek. Lóg a fenekén a gatya, meg képes kiállni félmeztelenül a fotósok elé, és még egypár hasonló húzása vidítja a romantikát. Notting Hill, London egyik negyede túl sok kíváncsi embertől hemzseg, olyannyira, hogy mivel a forgatást kénytelenek műteremben folytatni. Remek dalok fokozzák az érzelmeket. Érdemes olyannal megnézni a filmet, akihez közel lehet bújni az érzékenyebb pillanatoknál.

Lonci


Sztárom a párom (Notting Hill, 1999, 124 perc)
Rendezte: Roger Mitchell
Szereplők: Hugh Grant, Julia Roberts, Richard McCabe, Rhys Ifans, Hugh Bonneville
Vetítik: Campona, Odeon, Pólus, Corvin, Duna Plaza, Lurdy Ház, Hunnia, Metro, Puskin, Westend

25sztar3.jpg (16060 bytes)